Тежка драма в семейството на Лепа Брена! Ще й простят ли синовете този грях?!

Тежка драма в семейството на Лепа Брена! Ще й простят ли синовете този грях?!

Истинска драма се завихря в семейството на легендарната сръбска певица Лепа Брена. Главни герои са нейните синове. Поводът за конфузията са тайните имена на момчетата й, пише "Телеграф". 

В обществото те са известни с имената си Стефан и Виктор, но едва сега лъсват и другите, с които ги е нарекла майка им. Големият й син Стефан се чуди къде да се дене, тъй като приятелите у го подиграват заради тайното име.

Всеизвестно е, че първородното чедо на Брена носи името Стефан, но никой не знаеше до скоро, че се казва и Емералд. По-малкият, Виктор, се казва и Ърнест. Независимо, че тези имена са записани в документите, двамата никога не са се представяли така публично.

„Тези имена са записани в документите, но смятам, че няма нужда да ги разкриваме. Те са странни. Аз съм роден в Ню Йорк, а Виктор в Маями и като всички американски граждани носим това второ име – казва големият й син пред сръбските медии..

 

Драмата тръгва от Стефан, който признава, че не обича да го наричат ​​Емералд и разкрива, че дори най-близките му приятели се шегуват с него: „Приятелите ми се подиграват заради името ми. Когато ги дразня, казват: „Хайде, Есмералда, успокой се, отпусни се“.

Той дори е негодувал срещу решението на Лепа Брена да му даде „женско“ име.

"Никога не съм се представял така на никого. Представете си, че подавам ръката си и казвам: „Здравей, аз съм Емералд“. Всички биха ме гледали странно. Въпреки че това е моето име, както и Стефан, не го виждам така. Много е необичайно. Приятелите ми не знаеха името ми. То и аз разбрах за него, едва когато навърших осемнайсет. Чувах да ме наричат така и преди, но не го осъзнавах“- добавя Стефан.

Младият мъж признава още, че е простил на Брена този неин каприз: „Най-накрая я разбрах. Тя е артист и е искала имената ни да звучат различно. Emerald е красив тюркоазен цвят. Като се замисля, се примирявам с името си. Като се сетя за цвета, ми е хубаво, но като го обърнеш на шега, като кажеш Есмералда, никак не е хубаво“ – откровен е Стефан.

И Филип, синът от предишния брак на Боба Живойнович, съпруг на певицата, има две имена. Казва се Филип Бранислав.

Това кара Стефан да му завижда, защото името му било „красиво“ - „Лесно му е на него“, допълва големият син на сръбската звезда.

Междувременно, докато децата й се тормозят заради тайните си имена, Брена се е отдала на почивка в Палма де Майорка и с чаша вино в ръка изпраща лятото./show.blitz.bg

 

Коментирай

долче без габана

долче без габана 13.10.2023 17:38

Голяма драма, грях, прошка..тези дърпат дявола за опашката, живота се преобръща за секунди и минути на 360 градуса, тогава ще разберат какво е драма..

Дидо

Дидо 14.10.2023 1:01

ЛЕЛЕЕЕ, КАКВА ТРАГЕДИЯ САМО! Пази, Боже! Пак тъпаците от “близ” се проявиха!

дгд

дгд 14.10.2023 5:19

големи тъпотии! сръбски идиоти!

Христо Гарвалов

Христо Гарвалов 26.12.2023 17:31

....голяма драма....така е,за едни драмата е че няма 0.30лв за ляб,на друг че не му достигат 30000,за да си купи самолет...