Татяна в опасна близост с Адриан Зурков ВИДЕО

Татяна в опасна близост с Адриан Зурков ВИДЕО

Фолкпевицата Татяна се завърна ударно на музикалната сцена след 6-месечно отсъствие. Провокативната певица реши да представи новата си песен "Кой си" с впечатляващо видео, секси визия и интимни сцени с мачото от "София ден и нощ" Адриан Зурков. 

Пайнерката показа няколко скъпи и много секси тоалета, а участието на Марио от "София ден и нощ' (Адриан Зурков - б.а.) допълнително внася цвят. Снимала е в най-скъпия хотел в България, където са се опитвали да пробият и нейни колежки, но без успех. 

Самата тя представи “Кой си“ с емоционално послание в социалните мрежи: “В този труден момент за всички, бих ви посъветвала да останете вкъщи и да слушате хубава музика! Надявам се, че всичко скоро ще приключи и ще бъдем отново заедно! Благодаря на всеки един, участвал в създаването на този проект. Не на последно място и на себе си за това, че имах нужда да напиша точно този текст, защото се изля на един дъх! Щастлива съм, че след паузата, която направих, моите продуценти Мария и Митко Димитрови, музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ са зад гърба ми и ме подкрепят с пълна сила!". 

Специално участие в клипа имат и две от най-близките приятелки на певицата – Яна и Стели от Варна, които зрителите виждат в развръзката на историята./show.blitz.bg