logo

Татяна шокира с нова визия

Татяна шокира с нова визия

Почитателите на Татяна са силно притеснени за нея. В една от визиите в последното си видео е с къса коса, което докара феновете й до шок и притеснение за иначе естествената й дълга коса. 

Само часове след премиерата на "Записано е в сърцето ми" наред с положителните коментари, нейните запалени почитатели нададоха вой относно една от визиите. И макар да отбелязват, че и с къса коса е секси, са се притеснили за буйната й грива. Наш репортер разпита екипа на чалга дивата и научи, че не е намалявала дължината на косата си. Фризьор е прибрал част от косата й за снимките и имитира къса подстрижка. 

Новата тупалка на пайнерката се оказа лично послание към любимия й човек. А изглежда и консуматорите на този жанр са усетили истинската емоция в гласа и текста и бързо я възприеха като хит. Определено Татяна бележи сериозен прогрес през последната една година и не случайно взе такава награда преди броени дни. А с този проект заявява, че това е само началото на изненадите, които е подготвила през 2019 г. /show.blitz.bg. 

 

Коментирай

nmn

nmn 25.01.2019 17:21

Мощен лек срещу гъбички по ноктите на краката ги премахва завинаги !Ако страдаш от тази досадна болест опитай този спрей - може да се спасиш от страданията завинаги !https://bit.ly/2MeYnMx

съединенка

съединенка 26.01.2019 20:03

Каква тъпа песен, да не кажа - пошла!!!! Жалко за хубавия глас на това момиче....