Татяна се обясни в любов чрез песен

Татяна се обясни в любов чрез песен

На острова на богинята Афродита, звездата на "Пайнер" Татяна се обясни в любов на мъжа до себе си. Тя го направи посредством нова песен и видеоклип, които ги посвети на тайнствения си любим. 

Пайнерката пръсна 30 бона за снимки на новия клип "Само с теб", тъй като кадрите са заснети в красив Кипър. Тя искала да представи най-доброто от себе си, тъй като за първи път посвещава песен на специален за нея човек. Дълго време се подготвяла за снимките в Кипър и искала до последно да изпипа всеки детайл, а сценарият е пазен в тайна до последно от любимия й.  

Изпълнителката е окрилена от новата си любов и само за няколко минути пише сама текста на парчето, като муза й служи нейният приятел. В клипа Татяна е облечена с най-новата колекция на Dolce$Gabana. 

Певицата сияе на белите скали на остров Кипър, където самата Афродита е правила своите любовни срещи. Клипът е един от най-професионалните правен от български изпълнител. А това е втори хит за годината от Татяна. В началото на 2019 г. изненада със "Записано е в сърцето ми", която бързо се превърна във водеща песен в чалготеките. 

Татяна остана без куфари в Кипър

Новото парче се възприема още по-добре и за часове от премиерата успя да набере сериозен успех, който рядко се наблюдава при нейни колежки. "Личи си сериозен прогрес при Татяна. Тази година направо смаза конкуренцията. Явно наистина е влюбена и това личи по последните й проекти", пишат нейни почитатели в социалните мрежи./show.blitz.bg

 

Коментирай