Татяна изви глас навръх 3-ти март в Пампорово и се случи нещо невероятно СНИМКИ

Татяна изви глас навръх 3-ти март в Пампорово и се случи нещо невероятно СНИМКИ

По случай националния празник на България - 3-ти март, певицата Татяна изви глас в полите на Родопите в зимния курорт Пампорово. Певицата бе видимо развълнува от специалната среща, а по време на нейното участие се случи нещо, което ще се помни дълго и със сигурност ще промени животът на двама младежи. 

Докато пее едни от най-обичаните народни песни, пред нея младо момче пада на колене и предлага брак на приятелката си. Сцената е много силна и успява да прикове вниманието на всички присъстващи. 

Татяна също не скри вълнението, че присъства на толкова българско предложение за брак и че тези младежи ще помнят и ще свързват нейното име с най-щастливия миг в живота им. 

Певицата бе специален гост на празника, където изпълни песни като ”Дельо хайдутин”, “Кой уши байряка” и много други хороводни китки и накара хиляди българи да се хванат за ръце и да извият километрично хоро на снега под ски пистата в Пампорово. 

Пайнерката също бе в тон на събитието - пременена в национална носия, а в началото излезе и с българското знаме, което бе сложила на раменете си и създаде още по-силно усещане за българщина и накара хората пред нея да настръхнат. 

За никого не е изненада, че организаторите са се спрели точно на Татяна, тъй като тя е една от най-добрите изпълнителки на фолклор, а също така е завършила музикалното училище в 'Широка лъка" и детството й е минало в този край, затова за нея бе изключително емоционално участие./ show.blitz.bg

 

 

 

 

 

Коментирай