logo

Татяна чукна милион

Татяна чукна милион

Годината тръгна повече от успешно за фолкпевицата Татяна. Малко след средата на януари тя презентира новия си проект "Записано е в сърцето ми", който за десет дни успя да чукне един милион гледания в YouTube. 

Успехът на Татяна личи и по плейлистите на известните диджей, които не пропускат вечер без актуалния хит на пайнерката. Самата тя се радва на значителен интерес от клубовете в страната и срещите й с феновете зачестяват. Не случайно преди половин месец получи и статуетката за най-прогресиращ изпълнител на единствените по рода си лайфстайл награди. 

"Неочаквах толкова силна и положителна реакция. В YouTube всеки втори коментар е положителен и съм много щастлива, че феновете се намериха в този проект и го оцениха цялостно като текст, музика и видеоклип. Сега си давам сметка, че когато един творец говори със сърцето си в музиката, тогава се получават и най-добрите песни. Работих доста дълго по “Записано е в сърцето ми“ и работата ни наистина не беше лека, защото исках да изпипам и най-малкия детайл преди да я пусна, затова и се забавих толкова!“, споделя изпълнителката.

В свое интервю тя намекна, че тази песен е лична и пее за любимия си човек. Видимо за всички е, че Татяна е окрилена от нова любов и е въпрос на време да разкрие кой я прави толкова щастлива./show.blitz.bg. 

 

 

Коментирай

Мишо US ТираЖията

Мишо US ТираЖията 03.02.2019 15:32

я кажи за кви кинти ги купи тия 1 млн гледания щото мноо ми трябват за изключително яките ми и интелигентни видеа коит прая и пускам