Сузанита призна с колко точно силикон се е наблъскала

Сузанита призна с колко точно силикон се е наблъскала

Дъщерята на Орхан Мурад - Сузанита, призна, че си е сложила общо 750 кубика силикон в пазвата. Изпълнителката си е направила подарък за 18-годишния рожден ден, който беше в началото на месеца, и смята да разходи гордо новите си гърди на своя бал, който е тази година.

Засега обаче поради противоепидемичната обстановка все още не е ясно как ще бъдат проведени абитуриентските сбирки. В своя личен профил в Тик-ток Сузанита си пусна кадър от болничното легло, явно преди или след пластичната операция за уголемяване на бюста.

Майката на Сузанита удари дъното! Показа голите си баджаци на СНИМКИ

В клиниката в Истанбул Сузи е била придружена от своята майка Шенай Мурад, чиято ръка се вижда на споделения в социалната мрежа кадър. „Моите нови 375 кубика във всяка гърда са вече тук", пише дъщерята на Орхан Мурад, на която се виждат част от новите силиконови импланти.

Сузанита още миналата година легна под ножа, а родителите й я подкрепиха. „Нормално е, че я защитава, защото му е дъщеря, но може ли още преди да е пълнолетна, да изглежда обезобразена и като развалина?! Изпусната работа...", цъкат с език в социалните мрежи.

Това не са първите корекции на Сузанита. Устните на изпълнителката на „Луцифер и Буда" вече са огромни и пълни с хиалурон, а тя не спира да обяснява и да се хвали колко много се харесва така. Говори се, че тийнейджърката си е слагала и филъри в скулите, пише „Телеграф“./show.blitz.bg

Коментирай

Хитър Петър

Хитър Петър 29.01.2021 14:46

ЗАМЯЗАЛА Е НА ЧУЧУЛО ТОВА МОМИЧЕ.ИМАМ.ЧУВСТВОТО ЧЕ СЕГА КОЛКОТО ПОВЕЧЕ СЕ ОКЕПАЗЯВАТ ЗА ТОЛКОВА ПО КРАСИВИ СЕ ИМАТ.

Avrora1

Avrora1 29.01.2021 16:09

Това нещо е на 18?! Тия са напълно изперкали и двете ... А бащата им ходи по гайдите ... Ту реват, че нямали пари по сайтове, да ги ожалиш, едва ли не, ту постят снимки от клиниката с поредното кило силикон ...

Васил

Васил 29.01.2021 17:30

По-отвратително същество не съм виждал,и като физика,и като манталитет! Сигурно обожателите й са дебили като нея!

Цигановед

Цигановед 29.01.2021 22:37

Гнусно,долнопробно,отвратително ....

Валентина

Валентина 30.01.2021 11:16

Поне да си присади малко коса че челото и е като яйце!

Минало

Минало 30.01.2021 13:54

Орхан има да изкупува лоша карма!Остави любяща го жена и си плю на физиономията!