Стрелят се пред очите на Екстра Нина, мутра иска да я отвлече

Стрелят се пред очите на Екстра Нина, мутра иска да я отвлече

Фолк легендата Екстра Нина прекара последните си години в Истанбул, където имаше приятел и в същото време си намери работа. Преди няколко месеца сложи край на турския си живот и се завърна в България. 

В началото на декември отпразнува шумно своя 60-ти юбилей в култово заведение край Харманли, където са заснети едни от най-големиоте фолк хитове от близкото минало. В телевизионно интервю тя хвърли страшна бомба от миналото си, като се осмели да каже на какво е станала свидетел. 

“Присъствала съм на престрелки между групировки, не точно да се убиват, но да стрелят на посоки, опасно е… Случвало ми се е това нещо и в Македония, и в България. В Кранево, когато пеех с моя оркестър “Добруджански славей", бяха две групировки, единият ме беше харесал, някаква мутра от Добрич, беше казал, че ще си отиде с мен. Много се уплаших, а моята колежка ми каза: “Тръгвай”! Измъкнах се пред задния вход, избягах” – спомня си Екстра Нина.

Зад гърба си има един неуспешен брак, а след това хуква към Турция при 20 години по-млад от нея мъж. Двамата са имали общ бизнес, но към днешна дата е отново сама и ще търси щастието в родината. “Любовта е двигател на живота”, споделя тя и със сигурност не се е отказала да търси любовта./show.blitz.bg

 

 

 

Коментирай