logo

Страшна драма в семейството на Галена! Обмисляла развод с Галин!

Страшна драма в семейството на Галена! Обмисляла развод с Галин!

Светските клюкари винаги са смятали, че фолк певицата Галена е сред малкото звезди от лекия жанр, които имат стабилни семейства. Истината обаче, невинаги е такава, каквато изглежда на пръв поглед. 

Смядовката призна, че двамата с бизнесмена Галин са имали тежък период и дори са били на косъм от раздяла. Драматичните моменти настъпили няколко години след раждането на първото им дете Стефан през 2009 г., пише "Галерия". Галин и Галена били двойка вече седем години, имали си и детенце, всеки от двамата се радвал на успешна кариера, докато в един момент усетили, че отношенията им не вървят.

Страстната им и емоционална връзка се била превърнала в пълна рутина и еднообразие. Още по-лошото било, че в този момент  започнали да се вглеждат повече в недостатъците на другия и да се дразнят от най-малкото. „Не е заставал трети човек помежду ни, просто рутината ни уби. Онази първата тръпка, която изпитвахме помежду си с Галин, отдавна изчезна“, разказва фолк певицата. 

За известен период Галена дори спряла да се прибира толкова често в семейния дом във Велико Търново и преспивала в софийското си жилище, купено от мъжа й.

Решението било общо – и двамата смятали, че е по-добре за кратко да не се виждат, за да могат да преосмислят отношенията си и да преценят какво да правят. Огромна роля тогава изиграл Стефчо. И Галин, и Галена не искали детето им да има разведени родители и след множество разговори и болезнено откровения решили да си дадат втори шанс.

„Прекрасният ни син Стефчо успя да ни сплоти, да ни обедини и да ни направи по-силни от всякога. Преодоляхме критичната ситуация и днес сме много щастливи“, гордо разказва Галена, която днес е категорична, че именно Галин е мъжът на живота й. През 2016 г. им се ражда второ момченце – Александър, като семейството мисли и за трето дете, което се надяват да бъде момиченце./show.blitz.bg

 

 

Коментирай

опитай си късмета сега

опитай си късмета сега 08.05.2019 18:58

Трябват ти пари ? Опитай късмета си тук !Нон стоп печалби ! Онлайн казино , с нови игри и забележителни джакпоти .Нужен е минимален депозит от 10 евро!Вчера спечелих 677 евро ! https://bit.ly/2vGdh7g

Уйчо

Уйчо 09.05.2019 6:56

На тая проста чалгарка много и порасна работата.....добре , че е мъжа и ....иначе е пръдня под налягане...бездарна селска пръчка ....световно неизвестна .....

РАЗБИРАТЕЛ

РАЗБИРАТЕЛ 09.05.2019 17:15

МНОГО ЕБЛИВА Е КУЧКАТА, НА ОНЯ - ГАЛЬО РОГАТИЯ, МУ ПИСНА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Пфу

Пфу 09.05.2019 23:24

Тоя Галин много грозен, бе...

ааа

ааа 10.05.2019 16:39

в Сефора беше с друг калъф тази. Ужасна е на живо