Срам и позор! Емрах Стораро е страшно неграмотен СНИМКА

Срам и позор! Емрах Стораро е страшно неграмотен СНИМКА

Малкият син на Тони Стораро се оказа доста неграмотен. Емрах със сигурност не е посещавал редовно училище или поне часовете по български език. 

Певецът, който доскоро се изявяваше в танцувалното шоу "Денсинг старс", пусна стори в социалните мрежи с куриозна правописна грешка. Изписа българска дума по начин, по какъвто досега не сме виждали и всички се хванала за главите от почуда. 

Той качи стори на брат си Фики, който тренира в собствения си хол. И Емрах побърза да се похвали с брат си, който е решил да се завърне към тренировките и да се отърве от натрупаните килограми откакто е женен мъж. 

"Завръща се грандиьозно", е написал неграмотният наследник на фамилия Стораро. Феновете на тримата изпълнители от известното семейство са потресени от неграмотността на най-малкия. Той няма елементарна култура и не знае как се пише думата "грандиозно". 

"Защо използва думи, които не знае как се пишат"; "Такива неграмотници трябват да ровят кофите за боклук"; "Ама турски сигурно знае, ама се правят на българи, тъпа фамилия"; "Дано фалират и няма пари за филия хляб, такива неграмотни хора не трябва да живеят добре", са само малка част от коментарите в мрежата./show.blitz.bg

 

Коментирай