Спипаха сина на Софи Маринова да се натиска с каки ВИДЕО

Спипаха сина на Софи Маринова да се натиска с каки ВИДЕО

Синът на Софи Маринова - Лоренцо, тръгна много сериозно по енйните стъпки. Непълнолетният момък се опитва да бъде конкуренция на Галин и Криско, след като се опитва да се внедри на музикалната сцена с техния стил. 

Най-интересното е, че във видеото малкият Лоренцо го раздава доста палаво с три знойни красавици. Някои колеги на Софка я обвиняват, че е пуснала си толкова рано в дебрите на шоубизнеса, където капаните са на всяка крачка. Лоренцо бил още малък да устои на изкушенията по пътя си и вече бил тръгнал в грешна посока. 

Бомба! Софи Маринова и Гринго се разделиха месеци след сватбата си! (СНИМКИ)

Новото парче на Лоренцо е озаглавено "Ш'е ги мачкам" и е продуцирано от музикалния лейбъл на друг наш поп-фолк изпълнител, а именно Силвестър Матеев-Силвър за "Фентъзи Груп Медия". 


Младият талант определено има желание да се наложи в музикалните среди, а феновете му са категорични, че това ще се случи именно с въпросното му ново парче "Ш'е ги мачкам". Меломаните коментират, че тази песен е една от най-добрите и запомнящите се след проекта "Инстаграм", който се превърна в тотален хит.

Софи Маринова забрави Гринго, вече се гушка с... (СНИМКА)

Видеото пък е изключително оригинално и изпипано. В него участие взимат три девойки, с който на Софка момчето е в опасна близост. За визиите си в клипа Лоренцо се доверява на Ива Атанасова (стил), Емилио Стефано (коса), Георги Русев (грим).За момента не става ясно дали Лоренцо е част от музикалния каталог на лейбъла на Силвър. Румен Борилов пък от своя страна е главният виновник Лоренцо да предпочете новата музикална компания.

Скандално! Софка направила черна магия на Гринго! СНИМКИ

От достоверен източник знаем, а и не веднъж самият Лоренцо е споделял, че майка му, ромският славей Софи Маринова е плътно зад всяко негово решение и с подкрепя идеите на сина си. Именно и това е довело премиерата на новият проект да не е в някоя от големите музикални компании./show.blitz.bg