Софи Маринова хвърли карти на Преслава и й предсказа, че е.... ВИДЕО

Софи Маринова хвърли карти на Преслава и й предсказа, че е.... ВИДЕО

Софи Маринова се оказа всестранно развита личност, която има дарба да гледане на карти. Уменията й изпита нейната приятелка и колежка Преслава, която изпадна в ступор от това, което й каза ромският славей по време на сеанса. 

Етрополската звезда разбърка картите и започна да ги реди една по една, а ясновидските й способности разсмяха Преслава, която нито за минута не успя да прикрие смеха си.

 

@preslava_tiktok “Страхотна кралица си ти” Когато Софи ми гледа на карти #preslava #sofimarinova #newsong@Sofi Marinova Official ♬ original sound - Preslava

Като гледачка Софи ще играе в дългоочаквания си дует с Преслава, който са снимали преди броени дни. От любопитните клипчета, които двете споделиха с последователите си, става ясно, че са използвали автентични арабски декори. Това със сигурност вещае някоя разтърсваща арабска мелодия, която безспорно ще влезе по дискотеките и ще им донесе много работа. 

Във видеото Софи казва на Преси, че е "голяма кралица". Тези думи карат Преслава да се засмее и да повторят отново сцената. 

Фенове на певиците отдавна ги подтикват към идеята да запишат обща песен и ето, че най-накрая това е факт. Парчето ще види бял свят съвсем скоро, а през това време Софи и Преси показват любопитни кадри от снимачната площадка, за да демонстрират колко весело е протекъл работния процес. А, разбира се, в центъра на забавлението и шегите е винаги Софи Маринова./show.blitz.bg

Коментирай

баста на чалгата

баста на чалгата 05.10.2022 14:00

Две от простафелите на нацията, мъжете им са престъпници а Софка да хвърля карти да види дали ще влезат в затвора Лоренцо и грингото и заради превоз на мигранти.