Софи Маринова трогна Преслава с това ВИДЕО

Софи Маринова трогна Преслава с това ВИДЕО

Софи Маринова и Преслава доказаха, че може да съществува истинско приятелство в тези опорочени кръгове. Доказва го фактът, че ромският славей покани колежката си и нейния приятел за кумове на сватбата си с Гринго. 

Ромската звезда засвидетелства уважението си към Преслава с трогателен жест по случай нейния рожден ден. В специално видео обръщение тя честити празника на приятелката си, която безспорно се е просълзила при видяното. Софка привлича внимание и с външния си вид във видео поздрава. 

Софи Маринова направи извънредно признание за... СНИМКА

"Честит Рожден Ден! Нека в живота ти се случват само хубави неща, да имаш всеки ден поводи да се усмихваш и никога зло да не срещаш. Знам, че имаш всичко нужно, затова ще ти пожелая никога да не изпускаш здравето, любовта и късмета от себе си. Те са всичко, което ти трябва, за да бъдеш истински щастлива", гласи пожеланието на Софка. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Софи Маринова (@sofi_marinova_official) on

 

Софи я поздрави с акапелно изпълнение на първия хит на Преслава "Дяволско желание", което трогна не само рожденичката, но и техните почитатели. Преслава ще празнува в Слънчев бряг, като ще съчетае купона с работата, тъй като има участие в известна дискотека рай морския бряг. 

Етрополската звезда винаги е показвала уважение към колегите си и се ядосва, че не винаги вижда същото от тях, най-вече от младите звезди в чалгата. 

"Няма го това учителите да учат децата да имат респект към по-старите. Качиш се в рейса пък освобождаваш местото на по-възрастния да седна или пък на бременна жена… О-о-о, сега младият ще си седи и хич няма да ти каже: „Заповядай, седни“ или пък да ти каже: „Здравей, радвам се на твойто творчество“. Наистина това го няма сега. Явно това си до възпитание на човека. Ми аз съм израснала с тези хора, те са ме възпитавали чрез музиката си тези хора, как да не ги поздравиш, как да не ги обичаш, как да не ги гледаш в очичките миличко?! Тези хора са ти дали път в живота, да размишляваш, да растеш, да си дисциплиниран към семейството, към брата, към всичко", споделя Софка в интервю за БНТ. /show.blitz.bg

Коментирай