Софи Маринова шашна с тази новина...

Софи Маринова шашна с тази новина...

Софи Маринова отново ще влезе в устата на всички с това, което подготвя. Никой не е очаквал точно това от нея, но уво - по Коледа стават и чудеса.

Ромският славей реши да покаже друго лице на музикалния си талант, за който никой не подозира. Със сигурност гласовитата звезда ще отнесе сериозен хейт, но пък ще има и такива, които ще оценят усилията й. 

Дни преди Коледа тя изпя „Остани” от репертоара на незабравимата Паша Христова, като я представи в една по различна версия. Новият вариант на песента е дело на DJane Monique, която често преобразява стари песни, в ново звучене и ги събира в проекта „КавърЪ“. Песента се сдоби и с видеоклип, който ще се появи съвсем скоро по музикалните канали у нас. В него ще видим Софи в две визии, коренно различни една от друга.

Софи Маринова шашна с арабски рожден ден! СНИМКИ

 

.„Поканих Софи Маринова за този проект, защото тя има уникални гласови данни и си я представих точно в този проект. Мисля, че се справи изключително добре и направихме една много хубава нова версия на това парче” – сподели DJane Monique.

Софи Маринова се забули СНИМКИ

Маринова не се е колебала дълго и с радост приела предложението за песента. Самата тя е израснала с тези песни и винаги е слушала българска естрада. „Остани” е песен, която донася „Златният Орфей” на Паша Христова през далечната 1971 година. Песента е написана от Николай Арабаджиев, с когото певицата прави едни от най-големите си хитове.

На 21 декември тази година се навършват 48 години от смъртта на популярната певица, която загива в самолетна катастрофа. Дали Софи Маринова няма да ни изненада с още естрадни песни, предстой да разберем, до тогава ще се наслаждаваме на „Остани” в изпълнение на Маринова./show.blitz.bg

 

Коментирай