Софи Маринова проговори за новия арест на Гринго

Софи Маринова проговори за новия арест на Гринго

„Нямам нищо общо с този човек вече! От години нито съм го чувала, нито съм го виждала! Ние се разведохме и вече не сме съпрузи. Той какви ги върши, изобщо не знам. Да лежи в затвора – там му е мястото!” Така емоционално коментира Софи Маринова вестта, че бившата й половинка Тодор Давидов-Гринго отново е арестуван, пише "Уикенд". 

Цял цирк е спретнал агресивният циганин по време на ареста му пред автомивка в Айтос. Той нападнал с нож свой съгражданин заради стар конфликт помежду им и го заплашил, че „ще го направи на две парчета”. Двамата били в обтегнати отношения, тъй като от една година Гринго дължал голяма сума пари на въпросния мъж, а след това се покрил и отказвал да ги върне.

Двамата се засекли в автомивката, където избухнал скандалът. Конфликтът между двамата започнал преди една година. Ахмед, който повече от 10 години живее и върти строителен бизнес във Франция, имал сделка с Гринго за автомобили. Явно при сделката е имало проблеми, след като бившият на Софка задлъжнял. Екс съпругът на ромската певица побеснял, след като човекът си поискал парите. Гринго дори извадил нож и се опитал да го нападне. Той толкова се бил разбеснял, че присъстващите на грозната сцена мъже не успели да го озаптят. Екшънът е заснет от охранителната камера, а записите вече са иззети от полицията и ще бъдат предоставени на съда.

„Ще те излежа за 3-4 месеца и пак ще изляза, никой в България не иска да си има работа с мен”, казал известният с агресивния си характер айтозлия. „Скочи ми с нож, искаше да ме убие, каза, че ще ме направи на две парчета и че ще ми запали колата”, свидетелства от своя страна Ахмед Ахмедов, който се зарича, че ще си търси правата.

След саморазправата, побойникът избягал, но не след дълго е арестуван в РУ на МВР- Айтос, след като е подаден сигнал срещу него. Подобни екшъни с участието на Гринго не са рядкост. За последен път отношенията им със Софи Маринова се разсъхнаха след побой в заведение на Коцето, заради който Гринго беше закопчан. След това циганина духна в Германия, където според източник на „Уикенд” също е лежал в затвора, след като се сбил със свой братовчед.

Софи Маринова признава, че е вдигнала ръце от него. Тя няколко пъти се събира и разделя с него, но преди година и половина окончателно взела решение, че няма бъдеще с него. Преди това той я беше напердашил здраво, като при един от екшъните дори супи ръката й./show.blitz.bg

 

Коментирай

varza

varza 07.08.2023 12:58

циганките само от бой разбират

Тарзан

Тарзан 07.08.2023 14:18

Добре, че Гринго не е попаднал на Сандокан с двата ножа, че заради тази кола щеше да стане - Черната волга с белия таван, би-бит

Пръдла

Пръдла 07.08.2023 15:29

като харчеше парите на мутрата не се оплакваше така

Мирослав Блажев

Мирослав Блажев 07.08.2023 23:06

Немай грижи Софке, Гринго има меденхуй и пак ще кацнеш отгоре на главата, червената...

Конфуций

Конфуций 07.08.2023 23:09

Ей тоз да маибе

Чичо Петър

Чичо Петър 08.08.2023 5:32

Циганите и руснаците са PD-раси!

До Чичо Петър

До Чичо Петър 08.08.2023 8:47

Абе педераса ,май си ти!

Нали

Нали 09.08.2023 10:21

Абе няма ли ловджии в Айтос бранекето двуцевката и стреляй в главата едрият рогат добитък

деба

деба 09.08.2023 22:46

мангасарката уродлива!