Софи Маринова показа мистериозния си партньор СНИМКА

Софи Маринова показа мистериозния си партньор СНИМКА

Певицата Софи Маринова реши да повдигне завесата и да издаде коя е нейната половинка, за която се говори упорито от известно време насам. Тя разкри истината със скандална снимка със своя партньор. 

Той пък се оказа добре познат на аудиторията, тъй като е един от най-зивестните фолк певци. 

Става въпрос за Тони Стораро, но бързаме да уточним, че става въпрос за дует, а не за интимна половинка. Почитателите на попфолка буквално пощуряха след като разбраха, че две „гласища“ ще се сблъскат титанично в нов хит. 

Песента се казва „Две лъжи“ и съвсем скоро ще види бял свят.  "Чакането приключи! Тони Стораро е моята мистериозна половинка. Очаквайте песента Две лъжи до дни!“ – написа Софи Маринова.

Интересното в случая е, че от години в медийното пространство се прокрадват слухове, че двамата дълго време са били любовници. Все пак успяват да запазят приятелски чувства един към друг и да запишат песен, макар общото им интимно минало. А кой знае всъщност в какви точно отношения са в момента?! Напълно възможно е двамата изпълнители да се виждат и извън сцената, както едно време. /show.blitz.bg

Коментирай

деба

деба 30.10.2023 14:35

мангасарочалгарката! Само ебане в гъзъ!

Оф бе

Оф бе 30.10.2023 20:55

Спрете да ни навирате мангусни и пеераси! Пфуу, егати и долнопробията.

дядо стефчо

дядо стефчо 31.10.2023 7:04

Това момиче търси бяла мамба.

ДАС-гаджо

ДАС-гаджо 01.11.2023 6:11

Софе Софе освен и аз да се завъртя покрай теб за да ми купиш някой мерцедес.

Нико

Нико 01.11.2023 6:47

Да са живи и здрави