Софи Маринова изригна: Спрете! Чувствам се обидена! СНИМКА

Софи Маринова изригна: Спрете! Чувствам се обидена! СНИМКА

На Софи Маринова май й преля чашата на търпението! Поп фолк звездата, която иначе е широкоскроена и има завидно чувство за хумор, този път изглежда е в правото си да реагира гневно на писанията по свой адрес.

В дълъг пост изпълнителката негодува заради постоянните подигравки, които се правят най-вече в социалните мрежи с образа й. Капката, която преляла чашата обаче, било писанието, че Лоренцо не е неин син.

Софи Маринова се хвана със Силвър! Парира всички слухове за отношенията си с Гринго ВИДЕО

"Искам да кажа няколко неща на тези, който се правят че ме обичат и боготворят. Бих искала да ги помоля да престанат да си правят реклама, докато се подиграват с моя образ. Нямам нищо против никого, но не смятам, че е редно да бъда обект на подигравки и то особено от мои колеги!", започва поста си звездата. И продължава така:

Моля ви най-сърдечно да не се ровите в личния ми живот и семейство ми и не замесвайте синът ми във вашите скечове и интриги! Дали Лоренцо е мой син, е нелепа шега. Поне измислете нещо по-оригинално. Известно е на всички, че аз никога не съм си позволявала да обсъждам някой колега, или да давам мнение за даден проект или песен.

Софи Маринова хвърли всички в шок с нова промяна в живота си СНИМКА

Уверявам ви също така, че винаги съм мразела клюките и интригите без значение за кой се отнася, както и не позволявам някой да говори пред мен за други! Знаете, че съм много широко скроен човек, но всичко си има граници! Чувствам се обидена! Благодаря ви за отделеното време!/show.blitz.bg

Коментирай

Ердо

Ердо 01.12.2021 11:36

Хубава работа, ама циганска! Нито глас, нито някаква хубост, а само плямпане! а стига де!

лоренцо ламас

лоренцо ламас 01.12.2021 12:50

Софке ще ти го подавам от гъза в устата, да осетиш вкуса на любовтта.

Абе

Абе 02.12.2021 9:06

Писна ми от живота на тая " персона" ....Боли ме дедовия за нея,синът и и поредният мухльо влюбен в парите и.....

........па

........па 02.12.2021 9:47

Когато някой сам си натрапва простотията в медииното пространство,няма право да се обижда когато му се подиграват.

Пепи

Пепи 21.01.2022 22:04

Много завистливи и прости хора има по света. Ако не са прости, нямаше да са и завистливи. Софи има изключително голям глас и талант. И е много позитивен човек. Ама жалките и злобни хорица няма как да го разберат с празните си глави.