logo

Софи Маринова и Преслава се сродиха на тайна вечеря

Софи Маринова и Преслава се сродиха на тайна вечеря

Софи Маринова и Гринго най-накрая се наканиха да вдигнат сватба и да си кажат заветното "Да". Церемонията ще се състои на 24 март в хотела на известен столичен хотел. За кумове гласовитата певица и Гринго избраха Преслава и нейният мъж Павел Лазаров. 

На изискана вечеря снощи Софи и Гринго официално са поканили бъдещите си кумове, разбра ексклузивно репортер на "ШОУ". Двете семейства се срещнали в един от най-скъпите ресторанти и на изискана гурме вечеря и марково уиски предали поканата.

Преслава и Павел на драго сърце приели да им кумуват. Изпълнителката на хита "Дяволско желание" се вълнува повече от булката и не спира да се хвали навсякъде, че ще е кума на любимата си певица. Нямала търпение за сватбения ден, още повече, че при нея така се стекоха обстоятелствата, че не се видя като булка.

Не е изключено покрай подготовката за свтабата на Софи и тя да реши да се облече в бяло и с Павел да направят една пищна церемония. Това може да се случи и като поотрасте дъщеря им Паола, за да може да им бъде шаферка./show.blitz.bg

 

Коментирай

Отец Нафарфорий

Отец Нафарфорий 23.01.2019 14:17

Две курви с двама анаболни дивака.Това е лайфа на Българската действителност !!!!

goran1970

goran1970 23.01.2019 15:22

Стига сте писали за тези мангалки,много сте прости и прекалявате

хахахаххах

хахахаххах 23.01.2019 22:30

На изискана вечеря

КИБИК

КИБИК 24.01.2019 17:55

Две черни прахосмукачки и две анаболни отвеса!!! Нашият елит!

nmn

nmn 25.01.2019 17:21

Мощен лек срещу гъбички по ноктите на краката ги премахва завинаги !Ако страдаш от тази досадна болест опитай този спрей - може да се спасиш от страданията завинаги !https://bit.ly/2MeYnMx