Софи и Гринго заминават на сватбено пътешествие в екзотична страна! (СНИМКИ)

Софи и Гринго заминават на сватбено пътешествие в екзотична страна! (СНИМКИ)

Чудни дарове са получили ромският славей Софи Маринова и съпругът й Гринго на сватбата си преди дни, научи репортер на "ШОУ" от сигурни източници, присъствали на бляскавия купон.

Младоженците и кумовете - Преслава и Павел, са си разменили подаръци за домовете. Други приятели пък подарили на новобрачните ваучер за екскурзия до екзотична дестинация, на която Софи и Гринго изключително се зарадвали. Именно там ще бъде и сватбеното им пътешествие, което ще се осъществи съвсем скоро. Все още обаче няма яснота коя е точната дата заради неотложните ангажименти на фолкдивата на сцената.

На сватбеното си пътешествие младоженците със сигурност ще бъдат сами, а не както имаше предположения, че заедно с тях ще пътува и сина на изпълнителката - Лоренцо.

Вижте разрязването на сватбената торта на Софи и Гринго! (СНИМКИ/ВИДЕО)

Сред останалите скъпи подаръци, които Софи и Гринго получиха на сватбения си ден, бяха часовници с гравирани имена, както и множество пликове с високи суми в тях, с които щастливото семейство само да си направи достоен подарък.

Любопитни са и подаръците, подарени от близки на кумовете – живо теленце, козле и агънце, чиято съдба обаче ще бъде неочаквана. Близо половин час близката приятелка на Софи и нейна шаферка Дони Чачова, е спорила с нея след сватбата, убеждавайки я да не колят животните. Накрая певицата се предала и с Гринго решили да ги отглеждат.

„Двамата са много щастливи, Софи грее, като преродена е”, разкриха още нашите източници. Радостен и доволен от сватбата е и синът на любимата ромска изпълнителка. Подвластен на вълнението около сватбата на майка си, той дори са първи път избрал съвсем сам костюма си за големия ден. И изборът му е много добър – целият изтупан в бяло, в синхрон с гордата си майка./show.blitz.bg

Коментирай

Колчо

Колчо 30.03.2019 10:12

Такива бракове не траят дълго! На тези хора всичко им омръзва бързо. Особено спомага за бързото омръзване т.н. сватбени пътешествия! В края на едно такова, ако е около две седмици, младоженците едва се търпят, ама се птравят на щастливи.

Тая

Тая 30.03.2019 20:45

Търсачка е трябвало да я разубеждават да не ги коли!Бах ти и мършата!Какво ще му ядеш на това малкото,ма гнусло?Да ти е .а п.та м.а. .. .

Серафимов

Серафимов 31.03.2019 8:06

Айде стига сте ни занимавали с тези мангали вече

Крачунов

Крачунов 31.03.2019 16:45

А пък кумчето какво е комплексирано от детското си телосложение и се е наперило като петле. Дрисльо.

Радо-шишарката

Радо-шишарката 01.04.2019 8:32

Като гледам и кумовете от боята--мангалски мурафети...