logo

След скандала с опита за отвличане, Таня Боева няма повече да се крие

След скандала с опита за отвличане, Таня Боева няма повече да се крие

Таня Боева е решила да спре да се крие и отново да се върне на музикалната сцена. Пеивцата имаше известни притеснения за живота си, затова половин година се бе покрила и никой не знаеше какви ги върши през това време. 

Изпълнителката на "Дама пика" обвини бившия си съпруг и свекър в опит за отвличане и системен тормоз. Последва ожесточена медийна война, в която версиите на двамата коренно се различават една от друга. Мишо Бургуджиев твърди, че не е виждал сина си от година и половина. Бившата му съпруга го била отвлякла от тях и той не го вижда дори в дните, постановени от съда. 

"Дълго време умишлено и целенасочено отклонявах клубните участия, които бях минимизирала до скромните 1-2 на месец. Време е да променя това! Връщам се при моята публика", обяви изпълнителката и даде ясно да се разбере, че вече не се страхува от гнева на съпруга си.

Певицата вече е заредила поредица от участия из цяла България. Поне е сигурно, че ще припечели някой друг лев след дългото отсъствие от сцената. Нейните почитатели се надяват да ги зарадва и с нов хит, макар ретро песните й да са от вечните шлагери, които се слушат и към днешна дата. 

Бившите любовници все още не са постигнали споразумение и Таня отказва срещите на бащата със сина им. Той от своя страна не спира да пуска жалби и чака най-накрая държавата да се намеси и вземе адекватно решение, тъй като синът му шял да го забрави и след това срещата им ще бъде немислима./show.blitz.bg

Коментирай

taka e

taka e 12.02.2019 0:27

ако ти е омръзнало да ти викат кюфте,пълничката,дебелата вземи си това ,гаратирам ще спреш да плюскаш като луда,ще остлабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2kqNpXz