Скръбна вест: Азис погреба баща си! Вече не може да...

Скръбна вест: Азис погреба баща си! Вече не може да...

На Азис не му е нито до музика, нито до танци, нито до забавления. Кралят на фолка наскоро е погребал баща си Троян Боянов и това е причината да се проваля в шоуто „Като две капки вода”, споделят негови близки.

На зрителите им прави впечатление, че певецът не влага старание в имитациите и гледа по-скоро да отбие номера, но поведението му е оправдано заради голямата лична трагедия, която го е сполетяла.

Близки до семейството издават, че 74-годишният Троян Боянов се е лекувал от коронавирус в болница, но не е успял да се пребори с вируса.

Той до последно мислел, че ще се справи с болестта в домашни условия и затова твърде късно потърсил докторска помощ. За съжаление, изходът е бил фатален за възрастния човек. Азис не е споделял с почти никого за трагедията, затова и зрителите се чудят на какво се дължи унилото му настроение напоследък. Той е изключително раздразнителен, както стана ясно и от словесния му сблъсък с Фънки преди няколко седмици, пише "Уикенд". 

Обикновено сме свикнали да виждаме чалга звездата весел и в приповдигнато настроение, ала изглежда смъртта на бащата му го е смачкала и желанието му да се раздава за публиката в момента липсва. Азис споделил пред хора от обкръжението си, че се нуждае от усамотение, за да скърби далеч от чуждите погледи, но вече бил подписал договор с Маги Халваджиян и нямало как да се откаже.

Преди да издъхне, таткото на Азис живееше в китна къщурка в Костинброд и бе много обичан от съседите си. Те го определяха като добър и честен човек, винаги готов да помогне на нуждаещите се. Певецът многократно е настоявал Троян да се премести при него в София, ала възрастният човек оказвал да отиде в шумната и мръсна столица./show.blitz.bg
 

Коментирай