Скандалът се разраства: Щерката на Бони скочи много грозно срещу Софи Маринова СНИМКА

Скандалът се разраства: Щерката на Бони скочи много грозно срещу Софи Маринова СНИМКА

Скандалът между Бони и Софи Маринова се задълбочава. Преди няколко дни на клипче в социалните мрежи се видя как по време на участие Софи отива при колежката си и я поздравява, докато тя не й обръща никакво внимание и нагло гледа втренчено в екрана на телефона си

Това доста ядоса феновете на двете певици, като в губеща позиция се оказа Бони, която хората заклеймиха като надута и злобна. А сега в скандала се намеси и нейната дъщеря Михаела, която има амбиции да става фолк звезда. Тя се опита да защити майка си по грозен начин, от който пролича лошото възпитание. 

Михаела сподели популярно меме с името на Софи Маринова, което се върти в социалните мрежи. "Ако мъж ти изневери, зарежи го и изтрескай баща му! Направи нещастника свой доведен син", гласи мемето, което се разпространява със снимка на Софи. Точно него Михаела е качила на стори в Инстаграм и е добавила :Ех тази Софи Маринова" и смееща се емотиконка. 

Клипчето на Софи и Бони, от което става ясно, че не си говорят, бе споделено в мрежата от пиарът на етрополската звезда. Тодореско после изтри видеото, след като е получил заплашителни обаждания от Бони и нейната дъщеря. Оказа се, че Михаела си е позволила да търси сметка и от самата Софи. "Хем са виновни, хем търсят отчет. Бони е тази, която се прави на интересна и хората най-после видяха истинското й лице", съскат приближени до най-голямата ромска звезда Софи Маринова. 

Напоследък на Бони никак не й върви и продължава да губи фенове и позиции. Преди няколко дни я хванаха да краде от бакшиша, който трябва да раздели с оркестъра. Тази грозна постъпка потресе нейни колеги, които така или иначе от години избягват комуникация с нея. Последва грозната сцена със Софи Маринова, а сега и жалкият опит на дъщеря й да я защити./show.blitz.bg

 

Коментирай