Синът на Галена стана истинска сензация с това изпълнение от Доминикана ВИДЕО

Синът на Галена стана истинска сензация с това изпълнение от Доминикана ВИДЕО

В социалните мрежи се появи шокиращо видео с участието на малкия син на певицата Галена. То е направено навръх Нова година в Пунта Кана, Доминикана, където певицата имаше участие за празника. 

5-годишният Александър е бил черешката на тортата в новогодишната нощ и е станал голямата атракция на всички там. Много хора в мрежата се кефят на наследника на Галена, но не са малко и тези, които осъждат това поведение. 

Във въпросното клипче виждаме как Галена подава микрофона на Алекс и той започва да пее актуалния хит на Фики "Чупки в кръста". Видимо момчето се раздава на макс и доста се вживява в своя звезден миг. На заден план се вижда и таткото Галин, който се радва на сина си. 

КЛИКНИ ВЪРХУ СНИМКАТА, ЗА ДА ВИДИШ ЦЕЛИЯ КЛИП:

В мрежата някои се кефят на детето, а други скочиха остро срещу Галена. "Какво възпитание, накъде отива младежта?! Майка върти гюбеци пред погледа на 5-годишния си син, а той в същото време пее най-мизерния кючек, в който липсва какъвто и да е смисъл. Позор!", гласи един от коментарите в социалните мрежи. 

Галена е споделяла, че Александър харесва фолк музика и винаги гледа да е в центъра на вниманието. По всичко личи, че ще бъде бохем като родителите си. Не такъв е случаят с големия й син Стефан, който не обича да се суети около него и слуша музика, която е далеч от творчеството на майка му./show.blitz.bg

 

Коментирай

Ами,

Ами, 13.01.2023 13:37

Чалгаропитеци ''възпитават''същите безполезници като тях.

ахмак доган

ахмак доган 13.01.2023 16:28

минетчийка!

ахмак доган

ахмак доган 13.01.2023 16:29

щеше да се удави във ваната заради един хуй! като го лапна и аха да и свърши въздуха! задника и изпусна джуборинки.....

Не е редно

Не е редно 13.01.2023 17:47

Ужас! Много грозно! Така разкекерчена срещу малките деца?! Грозотия и пошлост!

Свобода

Свобода 13.01.2023 18:30

Живият пример на майката е определящ фактор. Жалко и тъжно. Изгубени ,посредствени какво възпитание ще произведат

kravar

kravar 13.01.2023 20:18

PRADNI OT MAZNA PRQSNO VONQSHTA DIARIQ !

Batio

Batio 13.01.2023 23:30

Иихааа мноого голяма простотия,чак доминиканите се изчервяват като гледат!!!Ама нали им прибират кинтите те нека си покажат малоумнщинта и да си мислят,че са стигнали най високото ниво в живота си!!!