Симона Загорова каза цялата истина за Слави Трифонов ВИДЕО

Симона Загорова каза цялата истина за Слави Трифонов ВИДЕО

Симона Загорова се оказа доста добре възпитана млада дама, която има мнение по всеки наболял въпрос. И умее да защитава позицията си. В подкста "Не съм такъв човек" тя заговори за Слави Трифонов и Ку-ку бенд и отприщи нова тема за размисъл. 

Дъщерята на Глория каза своята версия за невероятния успех на музикантите и Слави Трифонов, а това със сигурност ще даде повод за ожесточена дискусия в социалните мрежи. 

Цялото видео със Симона: 

"Защо обичам толкова много Слави и Ку-ку бенд?! Те са божествени музиканти, при тях е акъла, при тях всичко е супер музикално. Слави пее с такава душа и чувство, че винаги го давам за пример. Как е възможно този човек да разревава толкова много хора?! Значи пее със сърце и душа и се вижда, че обичаш това нещо. Не е нужно всеки един тон да ти е перфектен, за да въздействащ. Аз не обичам перфектните неща, обичам да видя душата в един артист. Това нещо се стремя да го правя и в моите песни, спрямо емоциите, които изпитвам, такава песен и да пусна", споделя Симона пред водещия Красимир Красимиров. 

В "Не съм такъв човек" Симона бе до болка откровена и за първи път разказа как е забременяла, как е съобщила на майка си и каква е била нейната реакция, от кого е крила най-дълго време и по какъв начин защити Глория от грозните нападки на Тото и Кали, че нямала хитове. Загорова си спечели много нови фенове с тази своя откровеност и всички я съветват винаги да си остане такава и да не се променя за нищо на света./show.blitz.bg

Коментирай