logo

Шок! Константин показа как си прочиства носа, за да може...ВИДЕО

Шок! Константин показа как си прочиства носа, за да може...ВИДЕО

Константин шокира последователите си с последното любителско клипче, което сподели в профила си в Инстаграм. Оказа се, че ноздрите на Коцето са запушени, а той се нуждае от специална обработка за отпушване. 

Никой не е очаквал от певеца с най-лиричния глас да направи такова признание и нагледно да покаже как "прочиства тръбите си" и каква болка е готов да изтърпи, за да получи нужния ефект. 

Константин превърна дискотеката си в аптека и го попиляха СНИМКА

Изпълнителят на "Болка в минути" пусна клип от бръснарското студио, което посещава от години. Там поиска от бръснаря да му направи кола маска на космите в носа, а цялата процедура бе демонстративно показана пред всичките му последователи. Ужасният вик на Константин, причинен от болката, все още отеква в ушите на всеки, който е посмял да изгледа клипа докрай. 

По-интересно в случая е, че негови почитатели го взеха за мезе и не спират да се шегуват, че сега по-лесно ще влиза "материала" през носа. Те имат предвид слуховете, че Коцето шмърка кокаин, които обикалят медийното пространство от години. "Материалът няма да засяда вече",  гласи един от коментарите. "Да не остава по космите нищо", пък пише друг, отново визирайки употребата на бял прах. 

Коментирай

смърф

смърф 23.12.2020 18:47

С бело го прочиства , какви бръснари.