logo

Шок! Хванаха Азис да прави секс с гей актьор ВИДЕО

Шок! Хванаха Азис да прави секс с гей актьор ВИДЕО

Азис се върна към скандалния си образ, след като последните му две песни не получиха особен медиен отзвук. Сега Краля на фолка е доста по-смел в новия си проект, който шокира дори най-тесногръдите му последователи. 

В клипа Азис се награби с гей актьор от порно филми. Освен това представи песента с английски текст и бързо бе обявен за втория Фики, след злополучния му опит да запише англоезична песен, станала популярна с името "Издислав". 

Скандално! Азис изчерви мрежата, хвана си директно... СНИМКА

Азис направи скандални признания за живота си ВИДЕО

Мачото, с който Азис се целува страстно уста в уста в новото си видео се казва Алекс Марте – италианец със 120 пълнометражни ленти в гей порното. Именно с него сюжетът поставя Азис в афера, докато Светлана Гущерова играе негова съпруга. Двамата мъжаги са в ролите на полицаи, които се срещат тайно. Не липсват и пикантни моменти като целувки и дори сцени в леглото. „Той е такъв пич и такъм сладур, че с него мога да направя всичко така ме предразположи“, намигна Костинбродският славей.

Снимките са се състояли в България в началото на декември под ръководството на Люси Иларионов, а пейзажите са специална препратка към оскаровия филм „Планината Броукбек“, чиито сюжет също размишлява върху еднополовата любов. За новото видео Азис сменя и имиджа и се връща към емблематичната за него руса коса.

С Who Cares Азис се отдалечава напълно от чалга стила като, освен че две джаз певици са му писали текста, музиката е дело на Искрата, който е известен с рап изявите си./show.blitz.bg

 

 

Коментирай

Баба

Баба 08.02.2020 13:47

Глупости пишете! Песента е уникална! Ако беше в другия свят щяхте да я слушате по цял ден и да е номер 1! И Люси е класен режисьор!!! Браво момчета!!! Само така!

джино

джино 08.02.2020 21:24

Азис е първия платен разпространител на педерастията у нас и добре работи .

allloy

allloy 09.02.2020 14:26

люси иларионов да го духа на един ам кап да види има ли поне едно с БРАДА????

bo4ko99

bo4ko99 09.02.2020 23:59

ПедераЗт неземен... че мисли си и че може да пее...

Шоши

Шоши 10.02.2020 0:34

С простите си чалгарии американци нема да станете даже на байрако дръжката да си наденете ....балкански селяци тъпи ...нема кой един текст да ви напише като свето 100години ...правете красива музика бе цървулииии ...с 3 клас у бавното .....

Жоро

Жоро 10.02.2020 8:31

Кво ни занимавате с тоя циганин?Бил пял?Ебати и мръсния мангал!

Нищо ново

Нищо ново 10.02.2020 9:27

Курва и педал!!!