Щерката на Бони спря дъха с това ВИДЕО! Предстои й нещо голямо...

Щерката на Бони спря дъха с това ВИДЕО! Предстои й нещо голямо...

Дъщерята на талантливата певица Бони е решила да последва примера на майка си. Красивата девойка, която на музикалната сцена се подвизава с артистичния псевдоним Миа Михаела, шокира всички с тийзъра на предстоящия си проект. 

Тя показа малка част от видео и загатна за голяма изненада, която хвърли всички в ступор. 

Оказа се, че в песента на Мишето ще се включи нейна колежка. Тя отправи предизвикателство към почитателите си да познаят името на звездата, която ще бъде гост в проекта "Кукла на конци". 

 

Голяма част от последователите й смятат, че в песента ще се включи майка й. Но едва ли това ще се случи, тъй като двете вече имат записан и издаден дует, а след това направиха и mash up с най-популярните песни на Бони. 

Сред предложенията от нейни фенове се открояват имената на Азис, Ваня и Емрах. До дни ще разберем тайната. Очаква се проектът да се появи до края на месеца. /show.blitz.bg

 

Коментирай

Прост(о) Наско & Прост(о) Киро

Прост(о) Наско & Прост(о) Киро 18.08.2022 10:39

Какво ни занимавате с тази циганка? Бойко, по който толкова дърти курви реват, окраде държавата, майката еба на България! А, вие сте тръгнали с някаква циганска дрисла да ни занимавате! Дано ви закрият медията!

selenium

selenium 18.08.2022 17:04

ае стига с тия кюнци и коврентии. Да си ги гледат в маалата. България НЕ е циганска държава

баста на чалгата

баста на чалгата 18.08.2022 18:18

Уж отличничка,уж щеше да учи,а и тя като Софкиния Лоренцо-не могат на надхвърлят чалгарското ниско ниво на майките си.Циганска работа.

Бивш от МВР

Бивш от МВР 18.08.2022 18:21

!!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. Не съм ли грозна и с гадна циганска мутра? !!!

Бивш от МВР

Бивш от МВР 18.08.2022 18:21

!!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!!

Бивш от МВР

Бивш от МВР 18.08.2022 18:22

!!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин е прекалила.

Бивш от МВР

Бивш от МВР 18.08.2022 18:22

!!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност,

Дядо

Дядо 18.08.2022 18:49

Циганите и оциганяванета превзеха държавата ни, за жалост.