Щерката на Мария ще си има братче или сестриче (СНИМКИ)

Щерката на Мария ще си има братче или сестриче (СНИМКИ)

Дъщерята на фолкпевицата Мария в най-скоро време ще си има още братче или сестриче. Малката Марая е силно привързана към малкото си братче, а новината за още един член в семейството я кара да бъде още по-щастлива.

Марая живее при майка си, след като чалга дивата се разведе с баща й Димитър Андонов. За разлика от Мария, той успя да свие щастливо семейно гнездо с красивата пловдивчанка Никол Милева. Двамата вече имат общ син, а хубавицата издаде, че е в напреднала бременност и скоро ще става майка за втори път.

Никол пусна снимки в Инстаграм, от които ясно се вижда, че е в напреднала бременност. А новината за братче или сестриче накарало Марая да сияе от щастие. Въпреи раздялата на родителите й, тя продължава да прекарва еднакво време и при двамата. Доста се е сприятелила и с доведената си майка, а отскоро и Мария се изявява като приятелка на бившия си и ходят заедно на почивки.

Мария се пусна гола (СНИМКА 18+)

Говори се, че Марая все по-често иска да прекарва време с мащеха ти си, отколкото с фолкпевицата. Вероятно след появата на бебето това й желание ще се засили още по-силно./show.blitz.bg

 

 

 

 

 

Коментирай