logo

Шаш! Хванаха в лъжа Мария, тя си отмъсти много грозно СНИМКА

Шаш! Хванаха в лъжа Мария, тя си отмъсти много грозно СНИМКА

Поп фолк дивата Мария за пореден път стана център на подигравки и жлъчни коментари в социалните мрежи, а причината е поредната й изцепка.

Изпълнителката, която в последно време е бая закъсала финансово заради липса на ангажименти и работа, реагира много грозно на нещо, което й каза нейна последователка във виртуалното пространство. Всъщност тя я хвана в откровена лъжа, а това, което направи миньончето, потресе всички.

Мария се съблече гола пред елхата СНИМКА 18+

"Блокира ме в инстаграм, защото й написах да не носи китайското разпадащо се куфарче със стърчащи конци на Луи Вюитон. От километри си личеше, че е менте, а не оригинално", призна почитателка на прекратилата кариерата си певица, която иначе много обича да се хвали със скъпите си чанти и дрехи.

Вижте как изглежда вече Мария ВИДЕО

"И мен ме блокира, та не разбрах какво стана с чантата от "Луи Вюитон". Дано новата чанта на "Шанел" не се разпадне толкова бързо и тя. Не е ли незаконно да сложиш чанта за 4500 евро върху шкаф от ИКЕА за 65 евро? Тези от "Шанел" знаят ли?", продължават с подигравките по адрес на Отварачката в социалната мрежа./show.blitz.bg

Коментирай