Сашка Васева: След операцията преоткрих мъжа си! СНИМКИ

Сашка Васева: След операцията преоткрих мъжа си! СНИМКИ

Голямото завръщане на Сашка Васева - и на сцената, и към живота, вече е факт, а с него и новите положителни емоции в нея, които са й повече от нужни именно сега.

В скорошно интервю за "Телеграф" легендарната поп фолк звезда от близкото минало признава, че много й се пее и то за любов. И това не е никак случайно, защото в най-тежкия момент, в който се бори буквално за живота си, този, който единствен е бил до нея, е мъжът й Христо Бакърджиев, когото среща през 1999 г.

Ето къде отиде Сашка Васева след голямото завръщане ВИДЕО

"Нямам никакъв спомен от операцията, защото съм била под упойка. Христо се е погрижил да отида до лекаря. Изобщо дължа всичко на Христо."

На въпрос дали знае колко е струвала животоспасяващата й операция в Германия, изпълнителката отвръща така: "Не, не знам. Не смея да питам дори. Но се справяме. Христо е воин и не се оплаква.- Неговото благородство преоткрих!"

Голяма новина за Сашка Васева, тя ще... СНИМКА

След участието в юбилейното издание на "Пирин фолк" в Сандански, Сашка Васева и семейството й отидоха до морето. " Ходихме на плажа. Христо се къпа в морето, аз не посмях. Уплаших се нещо от морето. Не беше бурно, но беше дълбоко. На първия ръкав на Халкидики бяхме, само двамата..".

Двамата имат две деца - Христо-Никола и Христина-Елена. Христо завърши наскоро училище и все още избира как да продължи образованието си, а Христина учи в Германия и сега ще бъде в осми клас./show.blitz.bg

Коментирай

Питю Мищова

Питю Мищова 05.09.2022 10:17

Мастийките се сещат за някой само кога са болни, или на зор.

Димитър

Димитър 05.09.2022 16:57

Браво Сашке! Само така и все по добре.

Райна

Райна 05.09.2022 16:58

Ясно , че вече няма мъже като съпругът на Сашка, и затова злобейте.

Мъжът на С.Васева

Мъжът на С.Васева 05.09.2022 17:06

Нали работи в Германия и е здравно осигурен там, а като негова съпруга и тя има право на лечение от неговата осигуровка. Не са ли знаели това, че трябваше да събират дарения за операцията от България?!

Госпожо

Госпожо 05.09.2022 17:26

която пишеш глупости. Той е осигурен за себе си, не за Сашка. Много си тъпа и необразована.

бай Иван

бай Иван 06.09.2022 4:42

Да е жива и здрава Сашка Васева. Поне е случила на мъж който я обича и прави всичко за да я спаси. Тежката болест е едно от най големите изпитания в живота.

Милена Симеонова

Милена Симеонова 07.09.2022 2:07

Госпожата не е тъпа а ти си тъпа моят мъж също работи в Германия и цялото семейство ползваме неговите усигоровки

Лицемер

Лицемер 08.09.2022 2:09

Поклон пред Сашка и съпруга и -показаха ,че човешките възможности са неограничени и всички би трябвало да се гордеем с това !