Роксана обяви голяма новина, чакат шеф Ангелов да... ВИДЕО

Роксана обяви голяма новина, чакат шеф Ангелов да... ВИДЕО

Роксана, която в момента блести в златния отбор на кулинарното шоу "Hell’s Kitchen", изненада почитателите си с новина за предстоящ музикален проект.

Фолкпевицата, която на моменти пали бая сериозни словесни пожари в риалити формата и както се казва - минава метър, защото очевидно е сред любимките на шеф Виктор Ангелов, е решила да се развихри и в професията - със свежо и танцувално парче.

Искат главата на Роксана в "Хелс Китчън" заради... ВИДЕО

"Нямам търпение да ви споделя, че вчера заснехме видеоклипа към още една моя нова песен. Носи много настроение и в разгаря на лятото ще се разкостим от танци. Скоро! Само за вас, моята публика, моята най- голяма и истинска любов", споделя блондинката, която наскоро анонсира предстоящия си проект, пускайки кадър с една от визиите си от него в мрежата.

Засега Роксана не издава повече подробности за новия си проект, но със сигурност в най-кратки срокове парчето и видеото ще бъдат представени  на меломаните.

Първо в БЛИЦ! Ето го новия мъж на Роксана, изненадата е голяма СНИМКА

Отворен остава въпроса дали любимият й шеф Ангелов няма да присъства в следващото й видео, предвид бързината, с която двамата стоплиха отношенията си пред камера във формата./show.blitz.bg

Коментирай

Нико

Нико 08.05.2023 6:48

Рокси е намбар уан !

баба айше

баба айше 08.05.2023 7:19

ПЪК АЗ БОМИСЛИХ ЧЕ ЧАКАШ БЕБЕ ОТ ГОТВАЧА ЧЕДО..

Prostae

Prostae 08.05.2023 8:51

Това в момента е най важното-каква нова песен е пуснала тая пустия! Боже,пази България от повсеместната простащина! Ако не е гримирана,направо получаваш уплах!!! Можеш да я гълташ за страх!!! Извяждат ги от контейнера и ни ги навират в очите, като най известните на света! Голяма простотия!!!

Kadir

Kadir 08.05.2023 11:59

Ужасен УЖАС!!!!

Xbr4wl

Xbr4wl 08.05.2023 20:19

Тази циганка е пълна катастрофа. Добър пример за България и младото поколение. Да вие честита ,простотията и наглостта на мангалите. ЧЕСТИТО БЪЛГАРИ...

Митко

Митко 09.05.2023 6:09

Тази мангуста ли трябва да гледа България ! ?

Борис

Борис 09.05.2023 20:45

Роксана малко да учи, че само пеене не стига. Ангелов трябва да поотслабне...