logo

Роксана намери съпруга на "Издислав" (ВИДЕО)

Роксана намери съпруга на "Издислав" (ВИДЕО)

Всички помним произношението на английски на фолкпевеца Фики в неговата "Is this love", която в последствие феновете прекръстиха на "Издислав". А манията за чалга песни на английски явно се засилва. 

Фолкпевицата Роксана и Силвър представиха нова песен, в която също се мъчат на правилно произношение на езика. Някои от хейтъри дори обявиха, че Роксана е намерила съпруга на Издислав с пеенето си на английски. Певицата обаче с усмивка приема всеки един коментар.

“Ще те заплюя - пу, да не урочасваш” определено ще бъде една от най-използваните фрази това лято, категорични са меломаните. Тя е част от текста на “Япма Бана”, вторият дует на братовчедите Силвър и Роксана.Двамата се събраха отново след близо 4 години. Припомняме ви, че първият дует на роднинското дуо беше “Петък, събота, неделя” - парче, което феновете оцениха високо. Както тогава, така и сега, песента е по музика, текст и аранжимент на самия Силвър.

Силвестър Матеев - Силвър: Карбовски май ме харесва

В “Ямпа Бана” двамата изпълнители умело смесват три езика - български, английски и турски. Феновете са категорични, че парчето е забавно, щуро и весело, а песента регистрира висока гледаемост до момента./show.blitz.bg


 

Коментирай

алоало

алоало 05.06.2019 18:56

Скучаеш ? Забавлявай се и ако имаш късмет може да спечелиш добра сума тази вечер https://bit.ly/2vGdh7g