logo

Роден фолкпевец погреба майка си

Роден фолкпевец погреба майка си

Огромна семейна трагедия налегна наш гласовит фолкпевец. Той загуби своята майка и остана кръгъл сирак, след като преди няколко години  умря и баща му. 

Майка ми почина, вече е звездичка, която ще ме пази. Обичам те, майко, дано си на по добро място", написа той във "Фейсбук", а приятелите един подир друг изказаха своите съболезнования. 

Става въпрос за фолкпевеца Ерик, който от 2007 годна се изявява професионално на голямата сцена с подписването на договора си с "Диапазон рекърдс". В репертоара си има редица хитове, сред които "Русо гладно няма", "Един въпрос", "Огнена брюнетка" и т.н. 

Баща му си отива от този свят през 2009 г. и от стрес Ерик отключва диабет. Той е знаел, че семейството му е подвластно на тази болест, тъй като баба му е била диабетичка и това я погубва. 

Ерик не спира да приема съболезнования от приятели и свои фенове, но не уточнява причината за смъртта на своята майка./show.blitz.bg

 

 

Коментирай

Антоанета Димитрова Чернева.

Антоанета Димитрова Чернева. 10.12.2020 4:15

Нещастие.На мен полицаи под нечие ръководство, ми изведоха 16 годишното момче и не мога да го видя. Крият сина ми от непълнолетен, ако умра, няма да съм го видяла. Нямам и никога не съм имала син или дъщеря, родени през 1980 г., или преди това.