Резил! Деси Слава се обезобрази с фотошоп СНИМКА

Резил! Деси Слава се обезобрази с фотошоп СНИМКА

Деси Слава разви комплекси на тема килограми, след като така и не успя да отслабне след второто раждане. В последните месеци е започнала да тренира във фитнс залата и резултатите вече са видими, но въпреки това изпитва сериозен комплекс от външния си вид. 

Изпълнителката на "Мъжете всичко искат" засне провокативна фотосесия на родното Черноморие, но накара фотографът до такава степен да обработи снимките, че крайният резултат потресе дори най-върлите й почитатели. 

 

На снимките Деси изобщо не си прилича и в социалните мрежи меломаните се чудят защо си го е причинила. "Това не е тя. Какво е това лице. Много калпав фотошоп", изразиха възмущението си в нета фенове на лекия жанр. 

Всички професионални снимки на Деси са обработени до неузнаваемост, но последните й обраха всички точки. Не по тази начин изглежда на снимките, които правят в клубовете фотографите и нейни фенове. Тя е решила да се представя в в идеална форма в мрежата, за да не паднат участията й, тъй като излишните килограми си казват думата и все повече клубове се отказват от нейни изяви при тях./show.blitz.bg

Коментирай

Мима

Мима 15.08.2022 14:42

Е, дискриминират я, че е била дебела. Много грозно.

........па

........па 15.08.2022 14:55

То всички чалгарки и подобни на тях се фотошопират до анимационни герои,но така лъжат само себе си и печелят подигравки.

Слаба, дебела

Слаба, дебела 15.08.2022 21:27

То щото другото заяждане е много красиво...

Сезона

Сезона 16.08.2022 0:30

Сезона на дините мина, грозно, некадърно, късокрако и свинесто човекоподобие! Сега на теб ти се полага само да мреш от глад!!! Имаше време когато се дупеше на когото трябва, но то отмина! Сега никой не ще парцал 50-та употреба!

Глупости

Глупости 16.08.2022 1:45

Не е фотошоп а грим и определен ъгъл на камерата. Без значение дебела или тънка, Десислава може да пее и има прекрасни песни.

Ани

Ани 16.08.2022 4:11

Деси е много сладка с хубави извивки. Прекрасна е

абе,

абе, 16.08.2022 19:29

Има прекрасен глас,но за сметка на това е много проста жена като всички чалгарки.