logo

Ретро фолкзвезда проговори за проституцията в бранша и "гнилите ябълки"

Ретро фолкзвезда проговори за проституцията в бранша и "гнилите ябълки"

Попфолк певицата Силвия, която преди години бе сред топ звездите в жанра, а репертоарът й се открояваше с мелодични песни, в които има послание, тези дни направи гневно изявление в социалната мрежа.

Изпълнителката на "Апетитна хапка" е бясна на факта, че в публичното пространство за всички изпълнителки от попфолка се говори с обобщения, без да се гледа на тях като на личности с индивидуални качества или липса на такива.

Чалга фурията, която в края на 90-те се прочу като звездата с най-големите естествени гърди, реши да назове нещата с истинските им имена и да скочи остро на младите си колежки, които трупат слава с креватните си изпълнения. 

„Някога, когато нямаше толкова много изпълнители, получавах ей такива, адресирани писма – имам безброй от тях, изпълнени с възхищение, много топлина и обич. Някога бяхме малко на брой, но за сметка на това качествени певици и певци, колкото и нескромно да звучи. Някога музиката не беше комерс, а подбрана – с хубави текстове и мелодии. Не беше срамно да се наречеш попфолк певица, а в днешните времена, признавам, че ако някъде не ме разпознаят, искрено се радвам. Мразя, когато слагат всички певици под общ знаменател, защото НЕ всички от нас са пробили в музиката самопредлагайки се и минавайки през легла! АЗ НЕ СЪМ ОТ ТЯХ! И други мои колежки не са! Всичко опира до човека, до неговото възпитание и морал, до това колко уважаваш себе си като жена", споделя Силвия. 

"Във всяка една професия има гнили ябълки, но, моля – бъдете интелигентни и не хвърляйте камъка с лека ръка! На тези, които са ограничени в мисленето си, ще кажа следното: попфолк певиците или така любимото ви определение „чалга-певици“, могат да пеят почти всичко, от всеки един музикален жанр! А това малко певици от другите стилове музика го умеят", допълва тя./show.blitz.bg

Коментирай

Marto

Marto 14.01.2021 10:29

Курвенце

ggg

ggg 14.01.2021 10:40

А как си пробила не казваш. И ти си свирила на тромпет! "Някога музиката не беше комерс, а подбрана – с хубави текстове и мелодии" - КОГА Е БИЛО ТОВА :D Ретро-чалгата е най-вулгарната. Идиотка.

баста на чалгата

баста на чалгата 14.01.2021 13:44

Всички сте щамове на чалгавируса,унищожаващ мозъчни клетки.

Ебемятая

Ебемятая 15.01.2021 13:18

Майко мила сега се сетих за нея много исках да я еба и да ми врътне една турска ч...я колко зл8барки съм врътнал заради нея и сега пак бих я изпраскал

Елена

Елена 15.01.2021 18:31

Има ли някоя чалга певица без изкарани напред гърди, голи бедра и т.н. С вулгарни к*рвенски лица, и к*рвенско поведение на сцената, че не мога да се сетя?

Владо

Владо 15.01.2021 18:36

Хаха. Я па тая, с тия снимки! Защо не говорят така за оперните певици, естрадните певици, народните певици, па точно говорят за курви като вас!

Самурай - Акума

Самурай - Акума 16.01.2021 0:32

Крадецът вика...

Мандръсю Мандръскков

Мандръсю Мандръскков 16.01.2021 1:26

А амариканската чалга, от където наще копират стил на обличане (т.е. изсипанете ненки и бикини вместо панталоне/поли) и сценично държание?!? Ами текстовете им? Четвъртият път ше го напрайм на пода! (Forth on the floor)? Палячовци. Прости... :-)