logo

Рени взе важно решение за кариерата си

Рени взе важно решение за кариерата си

Фолкпевицата Рени не е пускала нов проект от година, но не спря концертната си дейност. Паралелно с това успя да отдели време и за няколко морски почивки, на които я осенила идеята за нов видеоклип.

Рени е сред големите имена на попфолка от близкото минало, когато се правеха наистина стойностни песни, които и до днес са любими на меломаните. Заради това факт, певицата е взела важно решение за музикалната си кариера, което може да изненада доста от меломаните на лекия жанр.

„Вече се усеща една носталгия към старото звучене на попфолка – към песни като „Плакала съм“, „Като птица“, „Влюбих се опасно“ и много други от златните години на жанра. Така че аз реших да се върна към тях и да разчупя малко музикалното пространство с песен, която има автентично звучене.“, сподели Рени за новия си проект, който е с работно заглавие "Драми, схеми".

Рени посрещна Нова година по бански в Израел СНИМКИ 18+

Певицата продължава успешно да съчетава професията си с това да бъде отговорна майка. Както е известно, Рени сама се грижи за двете си момчета. А скоро й предстои турне в Англия, което ще мине през няколко града.

Не можем да отречем, че годините се отразяват благополучно на Рени и тя изглежда зашеметяващо. Тя често публикува снимки по бански от плажа или с някоя по-предизвикателна рокля. Явно иска да покаже, че вече е отслабнала и се чувства добре в кожата си./show.blitz.bg

Коментирай