logo

Рени се осмели и си призна, че вече е... СНИМКА

Рени се осмели и си призна, че вече е... СНИМКА

Рени успя да предизвика вниманието на феновете си с това, което им призна съвсем наскоро. Въпреки че вече отдавна не е сред актуалните топ изпълнители в лекия жанр,  поп фолк звездата все пак успява да интригува социалните мрежи.

От скорошнен неин пост става дума какво смята да прави Рени оттук нататък в професионален план. А смелостта, която се крие зад някои нейни думи, предизвика доста бурни реакции в мрежата.

Рени с изненадващи думи за Деси Слава СНИМКИ

"Настъпи моментът, в който да вдигна завесата около музикалните проекти, които ще правя оттук нататък. Премиерата на най-новия ми видеоклип ще бъде в събота / 28.11 / в моя официален Youtube канал" – анонсира тя. И добавя:

"Като утвърден изпълнител мога да си позволя да сменя курса на своята кариера. Бъдещите ми проекти ще бъдат изцяло свързани с фолклорната музика. Първият проект, който ще пусна, се казва "Празник". Имам нужда от вашата подкрепа и да се забавляваме заедн с песните, които подготвям за вас“./show.blitz.bg

Коментирай

Хари

Хари 28.11.2020 10:11

Рено, никой не те брои за жива! По-добре се скрий, за да не се подиграват хората с теб! Никога не си била актуална и желана! Ти сама си пускаш партенки за харесвана певица

Хари е мангалка

Хари е мангалка 28.11.2020 10:38

Не го слушайте. Рени браво, напред и нагоре...супер си

obiknoven 4ovek sam si

obiknoven 4ovek sam si 28.11.2020 20:13

bih i q izplio6tql s golqm kef s mladata si palamarka :)

Shrek

Shrek 28.11.2020 20:55

Дреме ми на ....а какви планове има тази парцалеса! Който слуша фолк е тотален олигофрен!

Хари

Хари 30.11.2020 12:03

Хари не е мангалка, а пич и половина близо две! Това, че не харесва тази надута повлекана, само доказва това!