Рени призна ще ляга ли под ножа за ринопластика

Рени призна ще ляга ли под ножа за ринопластика

Напоследък ринопластиката при родните звезди се превърна с истинска мания, а голямата част от тях вече са с еднакви носове и става все по-трудно да ги разпознаеш. Последно на такава интервенция се подложиха Даниел и Александра Петканови, а май под ножа е лягала и фолк певицата Емануела. 

Парадирането с подобни интервенции накара певицата Рени да се присмее на колегите си и да признае нещо лично.

 "Голямо шумене около ринопластиката при публичните личности у нас ... Само аз ли не искам да си пипам нослето", задава риторичен въпрос Рени в своя личен профил във Фейсбук. 

"Ти си това, което си, заради енергията, която излъчва всяка твоя песен. Тази енергия кара хиляди сърца да пулсират в ритъма на твоето. Какво значение има огледалото?! Никакво! А и всяка гънка по лицето осигурява тембъра и "палитрата" на едно изпълнение. Промяна на която и да е част от главата (образно казано) ще промени и звученето на всяка песен, която запееш след това... Изборът си е твой, но не мисля че искаш да си манекенка", гласи един от коментарите под поста на Рени. 

Тя пък изненада с участието си в "Маскираният певец", където се криеше зад костюма на Букетът. В последния лайф всички от панела я разпознаха, а в края на вечерта тя загуби битката срещу Носорога и свали маската./show.blitz.bg

Коментирай