logo

Рени накара Весна Змиянац да потъне в земята от срам

Рени накара Весна Змиянац да потъне в земята от срам

От доста време участията на сръбската легенда Весна Змиянац преминават на плейбек. Поредното такова бе този уикенд, в столично заведение, което посетила и родната ни звезда Рени. За никого не е тайна, че освен колежки, те са и приятелки. Рени се слави с живото пеене на концертите си, преминаващи под съпровода на живи оркестри.

В разгара на купона, по време на емблематичния хит "Сто живота", Весна подаде микрофона към Рени, но усетила контраста между живото включване на нашенката и вървящия плейбек, Весна бързо взема нещата в свои ръце и тактично тръгва към другия край на кръчмата, надявайки се гостите на не са забелязали разликата със записа.

Сръбската икона не се свени да симулира пеене върху записите си, макар и направени преди близо три десетилетия. Разчитаща на стари лаври, тя е спокойна, че българите я боготворят и не полага усилия. В разрез с нейните разбирания Рени продължава да радва българите у нас и по света с неостаряващия си глас, като често включва и хора от публиката, подавайки им микрофона.

 

Коментирай