Първо в "ШОУ": Страшен инцидент претърпя Азис, главата му... ВИДЕО

Първо в "ШОУ": Страшен инцидент претърпя Азис, главата му... ВИДЕО

Фолк звездата Азис наскоро е преживял кошмарно участие, което завършило с нелеп инцидент. Наш репортер се натъкна на скандално видео от случката, която изправи на нокти цялото претъпкано заведение. 

Краля на фолка се претрепа жестоко, падайки в пространството между сцената и барът. Вижда се колко силно удря главата си, а писъците на публиката допълнително внасят яснота за страшния инцидент. 

Преди да се озове на пода, Азис казва на микрофона на някого, че го обича. Явно запленен от обекта на неговите чувства, той губи почва под краката си. Опитва се да стигне по-близото до публиката, но се подхлъзва и удря жестоко главата си. 

След като се пипа за главата, Азис вгига ръце към своята публика, като че ли иска да ги успокои, че е жив и здрав. за съжаление видето приключва тук и не става ясно дали е продължил да пее същата вечер или е решил да потърси лекарска помощ и да провери да няма мозъчно сътресение.

Предстои да видим доколко падането е било сериозно и дали ще се появи на предпоследния лайф на "Като две капки вода" тази вечер. /show.blitz.bg

Коментирай

Monsters Of Rock

Monsters Of Rock 17.05.2021 12:23

И отсегиз става металяга и само хеви метал песни ще пее , за радост на фънки.

insightevents

insightevents 17.05.2021 15:58

insight events https://travel.insight-events.bg/

Alex

Alex 17.05.2021 18:02

За малк един циганин по-малко!

Alex

Alex 17.05.2021 18:06

За малко един циганин по-малко!

Болярин

Болярин 17.05.2021 22:17

Схваната и сакателска работа. Вярно- пее там по ромски и еднообразно повечето си песни, но не е за сцената Азис. Той по пътя не може да върви, вие го карате да подскача по сцената. Торба с лай.на

Дедо

Дедо 19.05.2021 5:13

Тоя да скочи и от по-високо и да спре да пее завинаги