Първо в БЛИЦ! Сузанита стана леля, но сестра й...

Първо в БЛИЦ! Сузанита стана леля, но сестра й...

Скандалната и противоречива певица Сузанита е станала тази сутрин, разбра ексклузивно наш репортер от близки до семейството. 

Нашият източник не знае пола на бебето, но най-щастлива е бабата, която само ден по-рано отпразнува своя рожден ден и появата на мъничето й е като подарък. 

Сестрата на Сузанита - Александра, стана майка за първи път. Тя е от първия брак на майка си, няма кръвна връзка с певеца Орхан Мурад, който е баща на Сузанита и преди няколко дни официално се разведе с Шени. Младата майка не е особено близка със сестра си и открито заявява отвращението си от поведението на Сузанита и жалките й опити да стане популярна.

Точно Александра е виновна майка й да се залюби с ретро певеца. "Срещнах я на един мой концерт и Съни  (дъщеря й от първия брак- б.а.), ме покани на рожден ден. Понеже ми беше дошло до гуша от мръсотиите на Антоанета (първата му съпруга - б.а), реших да отида и да зарадвам тогава 9-годишната Съни. Така завързахме дружба с Шени, която се превърна по-късно в авантюра, а след това дойде и любовта", споделя изпълнителят на "Хиляди слънца". 

Наш репортер научи още, че на 23 март Шени и Орхан официално са се развели по нейно настояване./show.blitz.bg 

Коментирай