Първо в БЛИЦ! Кали бременна с четвърто дете от...?

Първо в БЛИЦ! Кали бременна с четвърто дете от...?

Фолкпевицата Кали хич не си поплюва и сменя мъжете в живота си по-често от дамските си превръзки. Изпълнителката на "Като те почна" без свян зарязва мъжете си и хуква към следващия. Точно така се случи и наскоро, когато заряза бащата на третия си сини се хвана с доста по-млад от нея любовник.

Певицата има трима синове от трима различни мъже. За първия не се знае почти нищо, вторият - Антон Краус, я гледаше като писано яйце, но тя реши да заживее със ски инструктора Владимир. Реши се и роди и от него и нещата изглеждаха повече от чудесни.

И Кали спря дъха от плажа СНИМКА 18+

От близо година Кали върти любов с мъж на име Анастас, който почти наполовина на нейните години. Всички си мислеха, че нещата между тях не са сериозни. Наш репортер обаче научи бомбастична новина.

Синът на Кали интимен с нейна колежка!

Според думите на приятелка на Кали, тя била заченала от новия си любим и съвсем скоро ще увеличи семейството си с четвърти наследник от четвърти мъж. Думите на нейната дружка се потвърждават и от факта, че от известно време певицата е спряла цигарите и алкохола. Дали обаче това е истина, остава загадка и тепърва през следващите месеци ще стане ясно. 

 Певицата може да е спокойна, че бащите на синовете й ще се погрижат за тях и ще им подсигурят бъдещето./show.blitz.bg

Коментирай