logo

Приятел на Глория издаде какво е състоянието й и кога ще я изпишат от ВМА

Приятел на Глория издаде какво е състоянието й и кога ще я изпишат от ВМА

Фолкпевицата Глория бе приета по спешност във ВМА, след като при нея Ковид-19 прояви усложнения и животът й бе застрашен. Оттогава не знаем нищо за състоянието на примата. 

Гримьорът Мис Бони, който е един от близките приятели на чалга дивата, разкри какво е състоянието на певицата и защо все още се намира в болничното звено. 

Поради многобройните въпроси около състоянието на моята приятелка Глория, искам с този пост наведнъж да ви отговоря и да дам яснота за нейното състояние! Тя се възстановява изключително бързо, благодарение на грижите на целия екип във ВМА! Има вероятност  съвсем скоро да бъде напълно излекувана и изписана", вдъхна надежда той на всички почитатели на гласовитата певица. 

И допълни: "Предавам ви нейните благодарности, поздрави и прегръдки за вашата загриженост към нея! Изключително тежко е състоянието за всеки, който се сблъска с COVID-19 ,а нейният съвет към всички вас е : да не подценявате ситуацията и да бъдете отговорни към здравето на вас и вашите близки". /show.blitz.bg

Коментирай

.....

..... 10.01.2021 14:28

Вече я сърби

Местя го

Местя го 10.01.2021 16:53

Боли ме у.... Я за глория и за тоя п.... Л, дано да има здравни

коко

коко 11.01.2021 13:35

Забравила е да си изглади бръчките. Но с фотошоп стават чудеса. Само дето фотошопът няма как да подобри тъпия кравешки поглед...

Viyeto

Viyeto 12.01.2021 1:55

Стига с тази порнография!! Вчера за велик хирург/починал/ почти нищо,а за тези и този боклук-романи! Засрамете се,селяндури!!