Преслава взриви с люта клетва, предизвика... ВИДЕО

Преслава взриви с люта клетва, предизвика... ВИДЕО

Преслава предизвика бурна вълна от реакции още преди новия й хит "Да й приседне" да се е завъртял достатъчно. Гневната вълна от страна на феновете обаче, май е умишлено търсен ефект от певицата, защото тя се оказа твърде провокативна.

Нещо повече - отправя люти клетви, което учуди мнозина. Новата й песен отприщи бая коментари в онлайн пространството, като само в първите си три часа в деня на промотирането, натрупа завидните 50 000 гледания.

Съсипаха Преслава с това МЕМЕ, не е за вярване до кого я сложиха

"20 години вече е единствена и незаменима в сърцата на хората! Пореден тотален хит от жената хит! Певица номер 1 в България", "Една приказка за една певица, която преди 20 години удобно се настанява на трона и оттогава е непоклатима!️ Да им приседне на всички", "Както винаги, много добра във всяка една песен, във всяка една музика", гласят само малка част от коментарите на феновете на фолкдивата.

Както се казва - чуйте какво казва Преслава в песента, вижте и видеото, и преценете сами дали е толкова драстична, колкото изглежда, или напротив. Хитът й иначе е по музика на Michalis Touratzidis. Лириката е поверена на Анастасия Мавродиева. Аранжиментът е на Даниел Ганев. Режисурата на видеоклипа е на Иван Димитров – Torex, с оператор Радослав Гочев./show.blitz.bg

 

 

 

Коментирай