Преслава стана вещица за Хелоуин, но за изненада предизвика... СНИМКА

Преслава стана вещица за Хелоуин, но за изненада предизвика... СНИМКА

Днешният празничен Хелоуин провокира по традиция и редица родни звезди да се маскират по всевъзможни страховити начини. Фолкдивата Преслава, например, стана вещица.

Изпълнителката качи стори в Инстаграм профила си с новата си визия, която обаче вероятно не е пожънала чак толкова много реакции предвид това, че този път тя явно е разчитала на добра компютърна програма, за да се "премени".

Преслава направи нещо неочаквано по време на участие и накара Павел да изтръпне СНИМКА

"Преслава е хубава дори и като вещица, но щеше да е по-добре, ако наистина се беше дегизирала реално, а не само виртуално", гласи един от многото коментари в социалните мрежи за чалга дивата.

Преслава попадна в куриозна ситуация и се стресна от данъчни ВИДЕО

Преслава явно си пада по по-хард визиите. Преди години тя се появи на този ден в садо мазо стил - с белезници вместо очила и кожено облекло. Разбира се, разликите между тогава и сега, са повече от очевидни, и съвсем нямаме предвид само костюма за Хелоуин, а и множеството корекции по лицето./show.blitz.bg

 

Коментирай

Да да

Да да 31.10.2023 19:30

преди имаше живот в лицето и дори и с макиаж за хелуйн а сга е хелун -кукла постоянно

Гочо

Гочо 31.10.2023 19:45

Густо ми прай тая селска пръчка! Появи се в града ,отиба си на воля и си намери балък за мъж да върви като пале след нея!

ахмак доган

ахмак доган 31.10.2023 20:07

КУРВА С МЕТЛА-ВЪВ ВСЕКИ ГРАД ИМА ПОНЕ 20..