Преслава срази Софи Маринова! Издаде я, че в Дубай... СНИМКИ

Преслава срази Софи Маринова! Издаде я, че в Дубай... СНИМКИ

Софи Маринова и Преслава си взеха заслужена почивка и заминаха на топло в Дубай. Двете певици са в компанията на мъжете си Павел и Гринго, както и дъщерята на Преслава. 

Двете певици отишли умишлено сега в Дубай, за да станат свидетели на EXPO 2020. Преслава шокира с новината, че нейната колежка не е успяла да влезе, а причината е неочаквана и изненадваща. 

Оказа се, че меракът на Софка да гледа изложението стихнал още на входа. Тя се изморила да обикаля и се позиционирала на една от пейките на входа на изложението и заявила, че няма да мръдне от тук. 

"Тя толкова много искаше да разгледа, беше си обула удобни обувки, защото знаеше, че има бая за ходене, но, милата, не издържа", издаде я Преслава в лайф връзка с почитателите си. Изглежда и малката Паола - дъщерята на Преслава и Павел, също предпочита компанията на колежката на майка си. 

 

Преслава предпочита да обикаля и разглежда, докато Софка обича да си почива. И често малката Паола е на басейна или на морето с Маринова,която е силно привързана към нея. Веселата компания се прибира на 23 февруари и певиците започват ударно с участията си в нощните клубове./show.blitz.bg

Коментирай

Борис

Борис 18.02.2022 0:09

Ебати тежките селяни мръсни - мангали и селяни на екскурзия в дубай. А къде е оня малоумник, мъжът-мутра на преслава с филип плейн фланелчиците?

Бенковски

Бенковски 18.02.2022 2:52

Миндил до миндила майнольо....