Преслава смая с това решение насред пандемията! Ще купува... СНИМКИ

Преслава смая с това решение насред пандемията! Ще купува... СНИМКИ

Напоследък Преслава съблазнява от различни екзотични кътчета по света и изобщо не личи да я тревожи толкова пандемията и нарастващите случаи на заразени с коронавирус у нас и не само. Поп фолк дивата откри летния сезон още през февруари, а това, което планува да направи, предизвиква вълна от коментари.

Въпреки че пандемията докара много бизнеси до криза, включително и поп фолк жанра, изпълнителката, която има 4 апартамента, е решила да продължи да ги увеличава, този път в полза на малката си дъщеричка Паола. За Преслава очевидно криза няма.

Преслава подкара престъпно скъпа кола за милиони в Дубай ВИДЕО

Още преди да отпътува за слънчев Дубай, Преслава е ходила на оглед в затворен комплекс, където планира да си вземе поредното жилище в София, който да запише на името на дъщеря си. Цената от близо 2000 евро на квадрат пък, изобщо не я смутила, пише "Уикенд".

Няма да повярвате какво направи дъщерята на Преслава насред Южния парк ВИДЕО

Всъщност Преслава от години инвестира всеки спечелен лев в недвижимо имущество - вече има два апартамента в столицата, един в центъра на Пловдив и луксозен апартамент в Слънчев бряг, където пребивава през лятото. Певицата е броила 320 бона за морския си дом, в който неведнъж е признавала, че се чувства прекрасно.

През 2014-та звездата на "Пайнер" купи апартамент и за родителите си в родния си Добрич, като имотът дори е прехвърлен на тяхно име./show.blitz.bg

Коментирай

БИЛЯНА

БИЛЯНА 13.03.2021 9:39

МАНГА ПРЕСА ЗА НИЩО НЕ СТАВА,АКО ЩЕ И ПЕРО НА ДИРН... СИ ДА СЛОЖИ

Учуден

Учуден 13.03.2021 9:44

Густо ми правят тия пеещи проститутки.Не само си намират балък за съпруг ами и чак дете му раждат.Пък шматарока докато е жив ще го знаят като на Еди коя си мъжа.

НАИВЕН

НАИВЕН 14.03.2021 0:16

КУРВОЛЯК,ТА ЧАК ДРЪНКА ОТ 1 КИЛОМЕТЪР БЛИЦ ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПИШЕТЕ ЗА ТЕЗИ КУРТИЗАНКИ ЕБЛИВИ,РАЗВАЛЯТЕ НИ НАСТРОЕНИЕТО,КАТО МНОГО ВИ ХАРЕСВАТ ЦУНКАЙТЕ ИМ ПУТКИТЕ

ИСТИНАТА

ИСТИНАТА 14.03.2021 8:58

ПРАВИ СА ХОРАТА С КОМЕНТАРИТЕ ЗА ТЕЗИ ПРОСТИТУТКИ.........ЧАК ПЕВИЦИ.ПРОСТИТУТКИ СА,ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ПРИЗНАНИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ЧЕ СЕ ЕБАТ ЗА ПАРИ.ИМА И КЛИПОВЕ С ТЯХ.........ДА НЕЗАБРАВЯМЕ КЛИПА С ГАЛЕНА МИНЕТИ ВЪВ ВАНАТА КУРВИ ПЛАТЕНИ

Мара подробната

Мара подробната 14.03.2021 9:17

Обува ли си вече гащи на концертите?

Валентин Костов

Валентин Костов 14.03.2021 18:52

Завистливи българи бе, Браво на Преслава, вземи си още един та да се пукат тъпанарите!!

Maya

Maya 21.04.2021 0:47

Tova momiche e super talantlivo. Pukaite se ot zavist tupanari.