logo

Преслава си направи тест за К-19 и лъсна голяма тайна! СНИМКА

Преслава си направи тест за К-19 и лъсна голяма тайна! СНИМКА

Заведенията отвориха врати и изпълнителите имат позволение да работят. Чалга звездите се измъчиха много покрай извънредното положение и забраната за срещи с техните почитатели. Това вече е в миналото и графиците им постепенно се пълнят. 

Преслава е една от най-търсените певици за участия в нощните клубове. Тя реши да си направи тест за коронавирус, за да се увери, че не е носител на болестта и спокойно да тръгне по участия. С направата на теста лъсна една голяма тайна от живота на Преслава. 

Митко Пайнера разреши на Преслава да обяви, че....

Изпълнителката на "Дяволско желание" се похвали, че тестът е отрицателен. Тя качи снимка в социалните мрежи, за да бъде достоверна информацията. На нас ни направи впечатление имената на певицата. Ще се оказа истината слухът, че чалга дивата е преименувала кръщелното си име Петя на артистичния си псевдоним Преслава. И по лична карта вече е вписана по този начин. 

Сестрата на Преслава шашна с провокативни пози СНИМКИ

Преслава вече стартира своите клубни участия из цялата страна, но била сред най-наплашените певици и гледала да няма близък контакт със своите фенове. На този етап снимките с певицата ще бъдат мираж, а участия поемала само в по-големи клубове./show.blitz.bg

Коментирай

Беко Шебеко

Беко Шебеко 17.06.2020 16:13

Петя или Преслава, ще я шиб@м яко...

Петрунка

Петрунка 19.06.2020 10:28

" страшна новина ".

izgorqmibushona

izgorqmibushona 19.06.2020 17:55

Много сте тъпи ,а заглавията на статиите ви още по тъпи.

Преслава

Преслава 19.06.2020 23:39

Точно сте толкова тъпи като Марица. Само за да ви се прочете "УНИКАЛНАТАТА" НОВИНА.