Преслава пусна собствена марка червила ВИДЕО

Преслава пусна собствена марка червила ВИДЕО

Фолк звездата Преслава предприе много сериозна крачка, насочена в ново бизнес начинание, което няма нищо общо с пеенето. Любимата звезда на България успя да опази тайната си до последно и да изненада всички с решението си. 

Изпълнителката на хита "Водка с утеха" навлиза сериозно с бизнеса със своя марка червила, които се оказаха по джоба на всяко момиче. 

Преслава изненада всички с онлайн магазин на течни червила. Тя рекламира пет матови цвята за устни, които продава по 16 лева. Досега Преслава никога не е заявява интерес към козметичната индустрия, заета с музиката си, но явно сега е решила да опита късмета си и в нещо извън зоната си на комфорт.  

 

"Време е да откриеш новото си любимо матово червило – непоклатимо съчетание от страхотен цвят и ухание", рекламира новия си бизнес Преслава в профила си в социалните мрежи.

Сред първите клиентки на певицата са нейни колежки, които веднага изразиха възхищението си от продуктите. Джена, Софи Маринова, Джулиана Гани и Светлана Гущерова хвалят червилата на Преслава и не крият, че са се запасили вече с няколко бройки./show.blitz.bg

 

Коментирай