Преслава обяви много тъжна новина ВИДЕО

Преслава обяви много тъжна новина ВИДЕО

Талантливата и обичана певица Преслава сподели много тъжна новина в края на тази година. Със свито сърце чалга фурията призна нещо, от което нейните фенове потръпнаха. 

Певицата се извинява, че й се налага да съобщи тази новина в това време, когато всеки се настройва празнично, но обстоятелствата го налагат. 

Преди броени дни тя обяви, че до няколко дни ще представи чисто нова песен, поднесена с видеоклип. Оказва се, че премиерата ще трябва да бъде отложена. 

 

"Мили мои, поради независещи от мен обстоятелства, премиерата на новата ми песен няма да може да се осъществи в сроковете, които аз си представях.

Извинявам се на всички, които я чакаха толкова много и им поднасям като извинение една песен, която много обичам и се надявам да ви хареса! Обичам ви много! Весело посрещане на Новата година", написа Преслава и пусна песента "Шушанита" в свое изпълнение. 

Певицата не дава яснота за причините давели до неприятната новина, но по всичко личи, че тя самата е разочарована и има нещо гнило, което се надяваме да реши в най-скоро време и да ни зарадва с нов хит./show.blitz.bg